Cross 2

Den sønderjyske Crossløbs serie 2021/2022

Hold formen henover vinteren. Så er det ved at være tid til den årlige vintercross løbsserie, som afvikles hvert år i perioden oktober – februar. 

Crossløb er løb i mere eller mindre ujævnt og varieret terræn, der foregår på afmærkede ruter. Med 7 løb, 7 forskellige steder, får du nye løbetekniske og konditionsmæssige udfordringer hver gang. AAIG ATM er arrangør for 2. runde. 

Med 4 distancer kan alle være med.

Nyt! 
Det er nu muligt også at løbe 4 runder (ca. 10 km) som vil blive sendt af sted kl. 11:25, og skal være i mål inden kl. 12:35, hvor tidtagning lukker. Kan man ikke nå at løbe de ca. 10 km. på 1 time og 10 minutter i kuperet terræn, bør man i stedet vælge 3 runder (ca. 7,5 km.)  

Serien er en god måde at holde motivationen og formen i top hen over den mørke periode. Samtidig er det et socialt arrangement, hvor man mødes og hygger med klubkammeraterne. Der plejer at være rigeligt med kaffe og kage!

I hver af de syv runder samler man point til det individuelle regnskab, men endnu vigtigere, også til holdkonkurrencen. Der er vandrepokal til den forening, hvis løbere tilsammen har opnået det største antal point sammenlagt fra alle 7 runder. 

Der gives point til ALLE så jo flere vi er, des større chance har vi for at hjemføre pokalen til Aabenraa.

AAIG ATM giver et tilskud på 100,- hvis du tilmelder dig hele serien. Beløbet fratrækkes automatisk når du tilmelder dig. 

Vælg ”Enkelt Tilmelding”. Marker ”Medlem under DGI Sønderjylland” og vælg ”AAIG Aabenraa” i rullepanelet.

Læs mere og tilmeld dig via https://www.dgi.dk/loeb/loeb/arrangementer/crossloeb/crossloeb-i-soenderjylland

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at spørge en klubkammerat eller en af os fra Cross gruppen.

 

Sportslig hilsen

Bente Bloch, Holger Hansen og Per Hussman 

                 Anigif2