Kalender 2020
Lørdag den 20. juni   
Bjergmarathon (aflyst)  
Søndag den 9. august  
Aabenraa Triathlon   
Lørdag den 12. september   

10 miles Xtreme Gravel Challenge

 
 

Svømmetræning i AAIG triathlon fra november 2019 

Fra 1.11.2019 varetager Katrine Bentin Riis svømmetræningen for AAIG Triathlon mandag kl. 19.00 - 20.30, onsdag kl. 18.00 – 19.00 samt søndag kl. 8.00 – 9.00. i det omfang hun ikke har andre opgaver i Arena Aabenraa. 
Søndag og mandag kan vi disponere over alle 6 baner i svømmehallen, mens vi stadig kun har 2 baner til rådighed om onsdagen.
Vi har således mulighed for at få tekniktræning 3 gange om ugen. Begge baner om onsdagen vil blive brugt til tekniktræning, mens 3 – 4 baner (afhængig af deltagerantallet) om søndagen vil være forbeholdt tekniktræning med Katrine. På de resterende baner kan der svømmes/trænes efter egne programmer. 
På tri- udvalgets vegne
Dan

Tri-udvalget har besluttet at gøre det til et fast princip, at man, hvis man ønsker at svømme mandag og søndag, skal forsøge at gøre et forsøg på at bestå bassinprøven, der for triatleters vedkommende består af følgende:
  • Minikursus i livreddende førstehjælp
  • 50 m svømning på max 1 min 45 sekunder efterfulgt af
  • 2 x dyk efter dukke - 30 sekunder til hver
  • Udspring fra kanten, dyk til modsatte side og hente dukken op efterfulgt af
  • Bjærgning til nærmeste kant af medie, der derefter skal "lægges" op på kanten 

 20200621 163033 2

Indvielse af borde-/bænkesæt i træningscentret i Røllum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 

  

 

 

 

Webmaster: Petra Vig Jørgensen 

petra.vig@post.tele.dk

 

Klubbladet

Som I måske (forhåbentlig) har bemærket, kom der pga. Coronapandemien ikke noget klubblad i april, og der kommer heller ikke et nummer i juni. Men vi planlægger at vende stærkt tilbage i september.  Og der har vi brug for jeres indlæg.

Nu tænker I måske: ”Jamen, der har jo ikke været træning, løb, stævner mm. i næsten 3 måneder, så hvad skal vi skrive om?” Men der har været masser af aktivitet. Det har vi jo kunnet se på Facebook. Vi vil gerne høre om, hvordan I har holdt træningen ved lige. Hvordan har ”hjemmetræningen” fungeret? Hvilke virtuelle løb har I deltaget i? Hvordan træner man svømning, når man ikke må komme i svømmehallen? Har I fundet alternative aktiviteter? Kun fantasien sætter grænser, og vi modtager med kyshånd alle indlæg.

Har I brug for hjælp til opsætning, billedindsætning, stavekontrol eller andet, skriver I det bare. Så skal vi nok hjælpe.

Deadline på septembernummeret er søndag den 13. september 2020, men I er velkomne til at sende indlæg allerede nu til petra.vig@post.tele.dk

Med venlig hilsen
Klubbladsredaktionen ved Torben, Bodil og Petra