Coronanyt:

Fremover så kan der tilmeldes til den efterfølgende uges svømmetræninger om søndagen fra klokken 19.00, sharp. Der kan ikke reserveres pladser. Vi kører efter først til mølle-princippet. Der er plads til 9 triatleter til hver træning. Max 2 træninger i ugen som start. Fyldes der ikke op på en træning, kan man få lov at møde op. Derfor skal der også huskes at melde afbud, så der ikke er en “spildt” plads i vandet. Katrine sender løbende statusopdateringer ud med antal tilmeldte. Tilmelding foregår i triathlongruppen på Messenger.

Hej allesammen

Ifølge de nye regler der kom i fredags må der for tiden ikke være flere end 10 personer til svømmetræningen pr gang inkl. træneren. Det gør at der kun er 9 pladser. Dette betyder for fremtiden at man ikke bare kan komme til svømning men at der skal tilmeldes til svømning. Dette gøres i svøm gruppen på messenger efter 1 til mølle. For at alle så på den måde også kan få en tid kan man kun deltage i 2 svømninger pr uger.
Det gælder så også gældende for cykling,  at man selvfølgelig ikke er flere end 10 personer i gruppen, når man cykler.  
 

hvis der kommer andet nyt vil i få besked indtil da forsat god træning

Mvh Thomas 

Svømmetræning i AAIG triathlon fra november 2019 

Fra 1.11.2019 varetager Katrine Bentin Riis svømmetræningen for AAIG Triathlon mandag og onsdag kl. 19.00 - 20.30, samt søndag kl. 8.00 – 9.00. i det omfang hun ikke har andre opgaver i Arena Aabenraa. 
Søndag og mandag kan vi disponere over alle 6 baner i svømmehallen, mens vi kun har 3 baner til rådighed om onsdagen.
Vi har således mulighed for at få tekniktræning 3 gange om ugen. Alle 3 baner om onsdagen vil blive brugt til tekniktræning, mens 3 – 4 baner (afhængig af deltagerantallet) søndag og mandag vil være forbeholdt tekniktræning med Katrine. På de resterende baner kan der svømmes/trænes efter egne programmer. 
På tri- udvalgets vegne
Dan

Tri-udvalget har besluttet at gøre det til et fast princip, at man, hvis man ønsker at svømme mandag og søndag, skal forsøge at gøre et forsøg på at bestå bassinprøven, der for triatleters vedkommende består af følgende:
  • Minikursus i livreddende førstehjælp
  • 50 m svømning på max 1 min 45 sekunder efterfulgt af
  • 2 x dyk efter dukke - 30 sekunder til hver
  • Udspring fra kanten, dyk til midten og hente dukken op efterfulgt af
  • Bjærgning til nærmeste kant af medie, der derefter skal "lægges" op på kanten 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

  

 

  

 

 

 

Webmaster: Petra Vig Jørgensen 
redaktoer-triathlon@aaig.dk

 

Indvielse af borde-/bænkesæt i træningscentret i Røllum

       20200621 163033 2