Find vej i Aabenraa den 25. april 2015

26-4-2015:

Billeder og opfølgning

Find vej i Nørrskov er slut. Knap 40 nysgerrige mødet frem for at prøve orienteringsløb.Vejret var nasset men alle haved en god dag og mange vil være prøvemedlemmer. De får separat et nyhedsbrev.

Billeder: Klik på miniaturebilledet nede for

Find Vej i Nørreskov. 25-4-2015

 

Lækre billeder fra Jyske Vestkysten: klik her ...>>>. Og fin artikel  Klik her ...>>>  (kræver måske adgangkode, men så må du nøjes med billederne, eller købe abonnement hos JV ;-))

Vi følger op med 3 introduktionsløb:

Onsdag, d. 6. maj kl. 1830.  Aabenraa Nørreskov. Mødested: P-plads Høje Kolstrup Skole.

Fredag, d. 8. maj kl. 18.00. Aabenraa by (sprintløb, dvs korte løb med kort afstand mellem posterne). Mødested: Storetorv. Der er afmærkning fra p-plads på Skolevænget, men mange p-pladser i nærheden af Storetorv.              

Onsdag, d. 20. maj kl. 18.30 Gråsten Skov, Mødested: P-plads Ravnsbjergvej.

 


Indbydelse

Norreskov Banner

Aabenraas Find Vej-dag foregår i Nørreskov fra parkeringspladsen ved Høje Kolstrup Skole.

Vi sender dig og din familie godt af sted mellem kl. 13.00 og 14.00.

Der er 6 ruter at vælge imellem, og tilmelding sker på dagen.

  • Find vej til posterne med et kort
  • Løb eller gå - sammen eller alene
  • Udfordringer til både store og små!
  • Deltagelse er gratis, og der er diplom, drikkelse og instruktion til alle!
  • Tag din mobiltelefon med og vær medi en sjov mobilquiz

Det tager en times tid, måske 1½ afhængig af jeres rutevalg.
___

Udfyld et deltagerskema på dagen - og deltag i en landsdækkende lodtrækning om fire gavekort a 2.500 kr. til familieophold på Dayz Resorts.

Stine Bidstrup Polfoto 1000PxFoto: Stine Bidstrup, Polfoto


Lørdag den 25. april får tusinder af danskere en sjov og anderledes motionsoplevelse hele 45 steder i landet. Det sker på Find vej Dagen 2015, som Dansk Orienterings-Forbund og de danske orienteringsklubber står bag i samarbejde med Nordea-fonden.

På Find vej Dagen kan hele familien gå eller løbe sammen i jagten på poster i skove, parker og byer. Der er også masser af udfordringer til dem, der gerne vil forlade stier og veje og have lidt mudder på skoene.

I Aabenraa står AAIG Orientering klar til at sende alle deltagere godt af sted med et par gode råd og et kort i hånden. Arrangementet starter kl. 13 fra parkeringspladsen ved Høje Kolstrup Skole, og der er diplomer og forfriskninger til alle. Derudover giver klubben garanti for masser af store smil på dagen. Det er gratis at deltage, og tilmelding sker ved start.

Find vej på mobilen

Find vej Dagen bygger på natur- og motionstilbuddet Find vej i Danmark, der hvert år introducerer mange danskere til idrætsgrenen orientering med over 200 gratis orienteringskort til download på siden findveji.dk.

I år har Find vej Dagen særligt fokus på mobilen, da Find vej i Danmark nu har fået mobilquizzer, mobilvenlig hjemmeside, tur-app’s mv. På Find vej Dagen 2015 kan man da også deltage i en mobilquiz, hvis man har sin smartphone med. Der er en iPhone 6 på spil i quizzen.

”Find vej Dagen er motiverende motion for alle. Kombinationen af orienteringsløb og formidling på mobilen om natur, kultur og historie rammer tidsånden rigtig godt,” siger Henrik Lehmann Andersen, direktør i Nordea-fonden, som støtter gode liv.

Flotte præmier på spil

Ud over en iPhone i mobilquizzen trækker Løberen og Dayz Resorts lod om fire familieophold a 2.500 kr. til Dayz Resorts blandt alle deltagere på Find vej Dagen.

I AAIG Orientering glæder formanden Finn Hove sig til for fjerde gang at sende en masse glade deltagere af sted på Find vej Dagen:

”De første år holdt vi arrangementet i Hjem Skov, men i år syntes vi, at vi ville prøve noget nyt, og valget faldt helt naturligt på Nørreskoven, fordi der bor mange familier i Høje Kolstrup og fordi vi senere på året vil lave faste poster der, som man kender det fra Hjelm Skov.”

I 2014 havde Find vej Dagen bl.a. besøg af kronprinsfamilien, der havde en sjov oplevelse med at finde vej i Rude Skov nord for København. Det er muligt at læse mere om Find vej Dagen på findvejdagen.dk.

Arrangører:

AAIG Orientering, Dansk Orienterings-Forbund og Nordea-fonden

Praktisk information:

Møde frem mellem kl. 13 og 14 på parkeringspladsen ved Høje Kolstrup Skole.

Yderligere information:

Find vej Dagens hjemmeside med overblik over de 45 arrangementer på dagen: www.findvejdagen.dk

AAIG Orienterings hjemmeside: www.aaig.dk/orientering

Kontaktperson for pressen:

Finn Hove (formand), tlf 3086 30 46