Sprint

ER DU OGSÅ VILD MED SPRINT?!!

Kom og løb sprint i den gamle fiskerby, Aabenraa, med snørklede gader, boligområder og brostensbelagte veje. Det er en enestående mulighed for at afprøve det nyeste sprintkort i Danmark og finpudse formen inden den store julemiddag. Så kom og giv dig selv en tidlig julegave og en sprint-oplevelse ud over det sædvanlige!

Eller kombiner Sprint-træningsløbet i en af Sønderjyllands hyggeligste byer, med lidt grænseshopping i Tyskland :)

Der vil være mulighed for 2 gennemløb OG gratis kage i mål! Kortet er tegnet i 2014, af Michael Termansen, som er ny inden for korttegningens univers.

Inviter gerne alle dine venner, så de også kan få mulighed for at deltage i historiens første sprint-træningsløb i Aabenraa City - det bliver fedt!

Indbydelse. Klik her...>>> 

Presemedddelse

For første gang i historien, skal der være sprint-orientering i Aabenraa. Verdens-elite og motionister mødes i skøn forening til et træningsløb ud over det sædvanlige.

Fakta

Sprint orientering er en af flere discipliner i orienteringsløb. Det foregår i byer og parkområder. Banerne er korte (2-3 km), og der er mange poster. Da der løbes på fortove og stier i byen og ikke i et uvejsomt skovterræn, kan der løbes meget hurtigt, og der skal træffes mange og hurtige vejvalgsbeslutninger under løbet. Dette sker i skøn forening med mange folk på juleindkøb i byen, hvilket giver løberne en helt anden oplevelse en de klassiske løb i naturen, hvor man ikke møder mange mennesker.

Kortene er specielt tegnet så man kan se meget små og betydningsfulde detaljer.

Her er lidt baggrundsinformation.

Historien er den, at Michael Termansen fra AAIG Orientering i løbet af året har tegnet et sprintkort over Aabenraa. Han - og måske især hans datter Lise Termansen - synes at det kunne være sjovt at holde premiere den sidste træningsdag før jul. Normalt træner orienteringsklubberne fra Sønderborg, Haderslev og Aabenraa sammen hver lørdag i vinterhalvåret. Herudover er Lise, som selv er eliteløber, gennem Facebook kommet i kontakt med løbere over hele landet, og mange har meldt deres ankomst, fra Hillerød, Kolding og. ..... Også den fler-dobbelte danmarksmester og VM bronzevinder Maja Alm kommer. Maja Alm trådte sine barnesko i AAIG Orientering, men løber nu for Haderslev.

Så børn, unge, voksne og gamle, - eliteløbere og motionister, - gangbesværende og sprintere, - mødes om deres fælles idræt på de fire baner i Aabenraa City


Billeder