AAIG starter et Løbe-begynder-hold i UGE 34
Kom og vær med, de første 12 uger er gratis!

GÅ-løb-GÅ det perfekte program for dig der ikke er vant til at løbe. Vi starter helt fra bunden og sammen bygger vi formen op hvor målet er at komme til løbe ubesværet i ca. 30 min. Vi hjælper dig i gang og vil være der for dig ved hver trænings aften og sørger for, at du bevarer motivationen og vi slipper dig ikke. Det kræver bare at du møde op, så vi kan komme i gang.

Start: Mandag den 17. august kl. 18.15 og 12 uger frem.

Sted: Vi mødes foran klubhuset ved Stadion, Vestvejen 25, Aabenraa.

Tid: Vi træner 2 gange om ugen – mandag og torsdag - vi træner sammenlagt i ca. 30 min.

Pris: Gratis de første 12 uger v/opstart den 17.8.2020.

Efterfølgende håber vi, at du er blevet så bidt af at løbe, at du melder dig ind i løbeklubben. Her kan du fortsætte den gode træning og samtidig bibeholde det gode sociale netværk, som du automatisk bliver en del af. Når du har betalt dit første kontingent, får du endnu flere fordele, dem vil vi gerne fortælle dig om i løbet af de første to måneder, ligesom vi vil komme med tips undervejs.

Vi glæder os til at træne sammen med dig.

Venlig løbehilsen fra dine trænere i AAIG Motion

www.aaig.dk 

 
   

 

Så er der Grill-løb!  Se mere her >>>

 

Vi starter lige så stille op med atletikidrætsmærket.

I forbindelse med atletikkens tilbud om sommerferietræning (i skolernes sommerferie) for børn/unge hver mandag fra kl. 17-18 startende fra mandag d. 29.6  til og med mandag d. 3.8 er der også:

Et tilbud til f.eks atletikforældre, men også andre idrætsmærkeinteresserede: Samtidig med sommerferietræningen på samme tidspunkt, kan man begynde at tage/træne til idrætsmærkets atletikøvelser. Anders Jørgensen, Karsten Nissen og Kim Meyer tager sig af dette på skift. – På hjemmesiden er der også lagt noget ind om idrætsmærket.

Hvordan det bliver efter sommerferien vender vi tilbage til. Hvordan det bliver omkring idrætsmærket i løb ved jeg ikke lige nu….. der er jo ikke umiddelbart så mange løb at vælge imellem i disse coronatider.

Vh
Helge Laursen
29 26 36 79

 

Så må vi løbe igen

Fra den 8. juni er forsamlingsforbudet hævet til 50 personer - derfor vil vi i AAIG motion begynde løbetræningen igen fra torsdag den 11. juni. Der vil blive startet op med 2 hold, fordelt med 45 på hver.
Hold 1 starter kl. 18.00 - Hold 2 starter kl 18.15 Er gældende indtil 8. juli

 kl.18.00 Lukket  Tilmeldte   kl.18.15 Lukket   Tilmeldte  

 

Klubbladet

Som I måske (forhåbentlig) har bemærket, kom der pga. Coronapandemien ikke noget klubblad i april, og der kommer heller ikke et nummer i juni. Men vi planlægger at vende stærkt tilbage i september. Og der har vi brug for jeres indlæg.

Nu tænker I måske: ”Jamen, der har jo ikke været træning, løb, stævner mm. i næsten 3 måneder, så hvad skal vi skrive om?” Men der har været masser af aktivitet. Det har vi jo kunnet se på Facebook. Vi vil gerne høre om, hvordan I har holdt træningen ved lige. Hvordan har ”hjemmetræningen” fungeret? Hvilke virtuelle løb har I deltaget i? Hvordan træner man svømning, når man ikke må komme i svømmehallen? Har I fundet alternative aktiviteter? Kun fantasien sætter grænser, og vi modtager med kyshånd alle indlæg.

Har I brug for hjælp til opsætning, billedindsætning, stavekontrol eller andet, skriver I det bare. Så skal vi nok hjælpe.
Deadline på septembernummeret er søndag den 13. september 2020, men I er velkomne til at sende indlæg allerede nu til petra.vig@post.tele.dk

Med venlig hilsen
Klubbladsredaktionen ved Torben, Bodil og Petra

Til alle løbere i motionsafdelingen

Nu nærmer tiden sig, hvor det er mørkt når vi løber.

Derfor, husk gul refleksvest eller lys, og hjælp dig selv til at blive set i trafikken

Se forskellen her

 

 

 

 

 

Aabenraa Bjergmarathon 2014 (Gennemførende OG hjælpere fra Motion)

 DSC 0040

 

DSC 0047

 

 

 

 Faellesnummer
    Fællesnummer 2020 læs den her

 

"Grænseoverskridende" aftale med Rødekro I.F.

 Motionsudvalget i Aa.I.G atletik- tri og motion har lavet aftalemed Rødekro IF Motion omkring fælles træning. 

Aftalen betyder, at løbere der er medlem af en af de to klubber, nu får mulighed 
for at 
deltage i løbetræningen i begge klubber. 

Tilbuddet gælder kun løbetræning.
Man kan således ikke deltage i svømmetræning, klubture, 
man får ikke klubrabat til div. løb etc.