Springmix Øvede - “Holdet der stiller krav"

Træningstider: Torsdag kl. 17.30 – 19.30 i Arena hal 5.

Har du set eller hørt om vores super seje Springmix Øvede?

Er du mellem 9 og 17 år, og kunne du tænke dig selv at være en del af holdet, så læs med her!

Lidt om os...

Springmix Øvede er et hold for særligt motiverede gymnaster, der udviser evne, viljen og disciplinen til at dyrke deres interesse indenfor springgymnastik. Holdet består af max 55 gymnaster i alderen 9 – 17 år.


Ud over den ugentlige træning på Springmix Øvede er det en forventning til, at gymnasten er tilmeldt et andet gymnastik-/springhold i en lokal idrætsforening eller på egnshold. 

Hvordan kommer jeg på Springmix Øvede?

Det er et hold der stiller nogle krav til gymnasten. Hvis vi vurderer, at du opfylder kravene, bliver du en del af holdet.

 Vi forventer at du kan:

-      lande en salto i mini trampolin

-      rondat flik med sikkerhedsmodtagning

-      kraftspring med støttemodtagning

-      vejrmølle og rondat med strakte ben

-      sammensatte spring f.eks. rondat-flik, vejrmølle chache vejrmølle

-      håndstand 5-10 sek.

Åbne træninger:

Vi har to åbne træninger på holdet, hvor du er velkommen til at vise os, hvad du kan. Disse finder sted torsdag den 12. september og torsdag den 19. september kl. 17.30 - 19.30 i Arena hal 5.

På dagen for åben træning møder du op i god tid i dit yndlingstræningstøj, som du har det godt i, og med en drikkedunk og håret sat op. Når du kommer ind i hallen vil du blive skrevet op og få taget et billede, sådan at instruktørerne er helt sikre på at få set alle.

De åbne træninger vil bestå af en opvarmning/grundtræning og styrke øvelser. Til spring skal du igennem en række forhåndsbestemte spring. Under træningen vil der gå nogle instruktører rundt og skrive ned undervejs, så vi på den måde sikrer, at vi får lavet den bedst mulige vurdering og kan give den bedst mulige feedback.  

Har du generelle spørgsmål vedrørende Springmix Øvede, er du altid velkommen til at kontakte en af nedenstående holdledere.

Mark tlf. 6166 6896

Jan tlf. 5055 4952

Pris for hele sæsonen: 1025 kr.  (Dækker ikke udgifter til daglig træningstøj eller forplejning ifm. weekendtræninger).

Instruktører: Mark Mortensen, Jan Hjort Jensen, Thu Thao Pham, Sofie Trine Svensson Jepsen, Morten Petersen, Jette Hjort Jensen, Emma Kruse Wollesen og Christian Vestergaard.

Opstart: torsdag den 12. september 2019.