AAIG   ATLETIK

Vintertræning 2019-20

Indendørstræning finder sted på Kongehøjskolen i Hallen i den afdeling, der ligger øst for Vestvejen, indkørsel fra Dr. Margrethesvej. (Adresse: Dronning Margrethesvej 60)
Mandag fra kl. 18.30 – ca. 20 med start mandag d. 28.10 er der specialtræning for særligt interesserede fra årgang ca 2007 og opefter. Det vil sige, at man her især træner i ens favoritøvelser.

Onsdag kl. 18.15-19.30 med start onsdag d. 30.10 er der indendørstræning for fra årgang ca. 2010 og opefter på. Det er grundlæggende træning i atletikkens øvelser. En stor del af træningen foregår i aldersbestemte grupper.

(Interesserede fra  ca. 2007 kan forlænge tiden med individuel/specialtræning indtil kl. 20.)

Udetræning

Torsdag (fra d. 31.10) kl. 17 fra årgang ca. 2006 og opefter er der intervaltræning mm fra Stadion afpasset efter, om det er til sprint mm eller længere løb

Med mellemrum vil der især være tilbud om sprint/kastetræning ved Isabel og Fawzie for de større (især lørdag). Besked herom på messengergruppe (kontakt Kirsten om dette).

Desuden har Lars Bo også tilbud om løbetræning flere af ugens dage (kontakt Lars Bo om dette).

I øvrigt opfordres til at kigge på hjemmesiden en gang i mellem: http://www.aaig.dk/atletik.aspx

Her kan være forskelligt af interesse, ligesom de fleste ting om stævner osv, som vi sender ud, også er at finde her. Der er f.eks. også idéer til selvtræning.

Selvtræning:

Her er et par forslag fra fra Helge, på selvtræning

Cirkeltræning  se her
Helges selvtræning se her