Herning Games:

I lørdags drog 7 AAIGér til det årlige Herning Games, et af Danmarks største stævner.

Mie Mikkelsen i aldergruppen P19 år, vandt 2x guld på 100m og i spydkast. Sidst nævnte med PR. 100m var det hurtigste løb i 2 år. Så skønt at se at tiderne igen er ved at være rigtig gode.

I aldersgruppen P17 år vandt vores nye sprinter Sophia Juul Kolmos bronze på 100m i ny PR med 13.12s. Så en rigtig god start for Sophia i de grønne klubtrøjer.

Solveig M Johannsen vandt 2 x bronze i længdespring og på 100m hæk. Hun var dog lidt uheldig da el-tidtagningen svigtede i hendes løb så de blev nød til at løbe om. Dette forstyrrede hendes længdespring så det ikke blev optimalt.

Signe Raahauge løb ligeledes 100m i tiden 13.56s og sprang 4.15m i længdespring.

I aldersgruppen D17 vandt Lucas Søvang 2x sølv og en bronze. Hammerkast med en flot PR på 49.09m og kuglestød med 12.74m.Bronzen blev vundet i diskoskast med 31.83m. Lucas deltog også i Spydkast hvor han kastede 41.98m. De sidste 3 resultater bar præg af at han lige havde været syg og ligget i sengen.

Kilian David var med i 100m løb hvor han igen var under de 12 sekunder som var hans sæsonmål for i år. Så det tegner rigtig godt. Han deltag ligeledes i spydkast og kastede 35.99m.

Sidste deltager var Kirsten Eskildsen som stillede op i K55 klassen og kastede hammeren ud på 31.36m.

 Bahneröffnung i Flensborg:

 1. Maj var vi 4 AAIGére til Traditionelle Bahneröfnung i Flensborg.

Kilian David vandt 100m med flot ny PR i tiden 11.80s. Han vandt ligeledes 200m 24.99s.

Solveig M Johansen satte PR i længdespring med et superlangt spring på 5.00m. Så det tegner rigtig godt for den kommende sæson. Solveig løb også 100m hæk i tiden 17.28s.

Signe Raahauge vandt hendes heat på 100m i tiden 13.54s og sprang 4.30m i længdespring.

Hos K55 sprang Kirsten Eskildsen 3.84m i længdespring.

En rigtig god men kold dag.

 

 

Indetræningen på Kongehøjskolen starter igen efter nytår mandag d. 7.1 og onsdag d. 9.1 - se nærmere under træning.

Formprøver til det traditionelle idrætsmærke starter på onsdag d. 14.11. (se under idrætsmærket)

Vintertræningen er igang. Se nærmere under træning.

Stor succes ved DM i kastemangekamp til vore AAIG atleter i Maribo. Dobbeltsejr hos D15 år. Se under stævner.

Resultater fra Børne- og ungdomsmesterskaber i Haderslev på sønd. d. 23.9 se resultatsiden

Så er der klubtur igen til Skærbæk d. 6-7.10 for atletikungdom fra 11 år og opefter. Tilm. sen. fre. d. 28.9 .Kontakt Helge

Flot med 3xguld ved DMungdom i Aalborg klik her for kort referat

Indbydelse børne- og ungdomsmesterskaber i Haderslev  sønd. d. 23.9. Se under stævneindbydelser

Indbydelse nålestævne Haderslev d. 11.9. Se under stævneindbydelser.

Resultater fra LM i Nyborg d. 17-19.8. Se under resultater 

Resultatliste fra nålestævne i Aabenraa kan ses under resultater. Håber at få tid til lidt nærmere omtale

Resultater fra regionsstævne i Haderslev 21.8. se under resultater

Lise Lotte dobbelt dansk mester

2 guldmedaljer til Senior DM i Atletik, Odense kunne Lise Lotte Jepsen tage med sig hjem til Aabenraa - Røllum da hun i dag stillede op i hammer og vægtkast. Hammerkast vandt Lise Lotte med 58.47m og i vægtkast satte hun ydermere en stor PR med over 1 meter da hun kastede vægten ud på 17.63m.

Mie Mikkelsen, som var med på 200 og 100m, løb hjem som nr 3 i hendes heat i tiden 26.27s på 200m og 13.06s på 100m.

Anne-Sophie Rasmussen var med på 1500m hvor hun satte PB i tiden 5.06,03. På 5000m løb hun 19.13,98min.

Flot af Lise Lotte og Mie ved Nordisk.

Jeg faldt lige over dette, som Kirsten har skrevet på facebook. Til lykke til alle 3

 

En fantastisk weekend med debut som landsholds kaste træner ved de Nordiske U20 Mesterskaber og Landskamp I Hvidovre er slut. Men sikke en weekend. Mine 2 aaig piger Mie Mikkelsen og Lise Lotte Jepsen gjorde det super godt. Mie sætter dansk P18år rekord med landsholdet på 4x100 i tiden 47.77s og Lise Lotte vinder guld I hammerkast med et kast på 59.05m. Jeg er både glad og stolt

Almindelig træning starter igen onsd. d. 15.8.

Træning er aflyst onsd. d. 22. august pga DHL-Stafet. (en idé kan være at deltage i regionsstævnet om tirsdagen i stedet).

Træningen mandag d. 27.8 er erstattet af nålestævnet. Husk tilmelding.

 

Indbydelse til nålestævne i Aabenraa mand. d. 27.8. Se under stævneindbydelser.

Indbydelse til regionsstævnet i Haderselv tirsdag d. 21. august kan ses under stævneindbydelser. 

Indbydelse til LM i Nyborg 17-19.8 er udsendt. Se evt. under stævneindbydelser.

TRÆNING: I sommeferien (d. 2.7-13.8 begge dage incl.) er den almindelige træning aflyst. Der er tilbud med skiftende trænere hver mandag kl.17-18. Læs mere her . 

Fornem AAIG indsats ved vestdanske ungdomsmesterskaber. Lucas og Mads suveræne i kast. Lise Lotte dansk ungdomsrekord i vægt. Solveig 4xPR og meget andet godt. Se Lars Bos artikel om stævnet her 

VM krav nået Lise Lotte Jepsen har i lørdags d. 23.6 til et kastestævne på Østerbro kastet 60.09m i hammerkast som giver en billet til U20 VM i Tampere, Finland fra d. 8 – 15 juli. Det er samtidig Dansk U20 rekord.

INdbydelse til nålestævne i Haderslev tirsd. d. 19.6. se under stævneindbydelser

Der er stævneindbydelse til DGI masters (veteraner) i Silkeborg lørdag d. 16. juni. Se under stævneindbydelser

Resultatliste fra regionsmesterskberne er lagt ind. Se under resultater.

Rgionsmesterskaber i Aabenraa tirsd. d. 5. 6. kl.16.30. Se tidsskema her

Invitation til sønderjyske regionsmesterskaber tirsd. d. 5. juni i Aabenraa - husk det nu. se indbydelse under stævneindbydelser.

Kan man hjælpe ved stævnet - så se også videre under AAIG medlemsindbydelse.

AAIGs kvindehold kvalificerer sig med 2. plads til oprykningskamp efter sommerferien. Se resultater her .Se også Lars Bos billeder fra matchen her

Nålestævne i Aabenraa mandag d. 7. maj. Stævne på 85 deltagere afviklet på 2 timer. Se resultater under "Resultater"

Se sommertræningstider i højre spalte.

D. 6.3 var der idrætsmærkeuddeling. Lars Bo tog en række flotte billeder. klik her

Yderligere links til Lars Bos billeder: fra DMungdom inde 24-25-2. klik her

LM i Århus d.3.3 med rigtig mange lovende resultater. Specielt dobbeltsejren i trespr for pi.15 med flotte længder og Mads, der nu igen støder omkring 13 m. Se resultater under Resultater.

2 af vore "gamle" medlemmer har gjort det flot fornylig - nærmest international klasse: sprinteren Mathilde U Kramer og kuglestøderen Kristoffer Thomsen

Referat fra DMU inde i Skive d. 24-25.2. Se under stævner

Indbydelse til årets første åbne stævne i Flensborg sønd. d. 14.1. Se under stævneindbydelser

Der er udsendt indbydelse til vestdanske ungdomsmesterskaber i Århus til d. 20-21.1 (tilm. d. 10.1) til en række udøvere. Hvis du mener, du evt. burde have haft, så kontakt din træner.

Lise Lotte i TVsporten. Tilfældigvis så jeg TVsporten nytårsaften og glippede lidt, da Lise Lotte dukkede op i en udsendelse. klik her 

 Læs også artiklen fra DRs hjemmeside med overskriften "Hammeren fra Sønderjylland drømmer om OL" klik her . Det var nok ikke umiddelbart Lise Lottes drøm, men når nu andre er begyndt at nævne det.

Julepause atletik

Vedrørende indendørs træning på Kongehøjskolen omkring juleferien:

Mandag d. 18.12 er sidste gang inden juleferien – der er altså heller ikke træning onsdag d. 20.12

Træningen starter igen mandag d. 8.1 og onsdag d. 10.1.

 For de, der deltager i interval og styrketræning om torsdagen på Stadion er sidste gang inden jul torsdag d. 21.12 og første gang efter jul torsdag d. 4.1

Der var 45 deltagere med på klub- og træningstur til Skærbæk fritidscenter d. 7-8.10. Efter tilbagemeldinger at dømme var det en rigtig god tur. Ud over en masse fysiske aktiviteter var der en times klubsnak med fokus på at høre de unges mening om en række forhold i forbindelse med deres sport og klub. Mange spændende ting kom frem. Vi vil senere komme nærmere ind på disse ting.

Se Lars Bos flotte billeder fra turen klik her

Sommertræningen er nu slut - de yngste holder pause i vinter. De øvrige starter igen onsdag d. 25. 10 - se nærmere under træningstider.

Vores 12-15 årige drengehold havde kvalificeret sig til finalen i danmarksturneringen for ungdom, der fandt sted i København d. 23.9. Af de 6 hold lå vi på forhånd dårligst, men med en flot indsats placerede de sig på 4. plads tæt på 3. pladsen. Se resultater på resultatsiden.

Lise Lotte er indstillet som årets ungdomstalent i dansk atletik for hendes flotte resultater osv. Der kan stemmes på 3 kandidater, her i blandt Lise Lotte, så hvis du også synes, at hun er den rette, så klik ind på dette link http://dansk-atletik.dk/nyheder/nyheder-2017/2017/09-26-daf-awards.aspx og gå frem til årets ungdomstalent og stem

Søndag d. 1.10 var der sønderjyske børne- og ungdomsmesterskaber i Haderslev. Et godt stævne med mange flotte AAIG resultater. Se under resultater.

Der er klubtur, sæsonafslutning lørdag 7.-8. okt til Skærbæk fritidscenter for deltagerne på ca.11-12 års holdet og holdet fra 13 år og op samt øvrige større atletikfolk + trænere. Indbydelse klik her. Tilmelding senest d. 30.9

Dansk atletik Forbund har meldt ud med ATK-TC DAF DECENTRALE TALENTUDVIKLINGSPROJEKT (TUD) for udvalgte, særligt interesserede. Læs evt. nærmere i højre spalte under træning.

Indb. til børne- og ungdomsmesterskaber d. 1.okt. ligger under stævneindbydelser

Flotte resultater ved DMU af 4 AAIGpiger. Se Kirstens beretning her 

Resultater fra nålestævnet i Aabenraa d. 28.8 findes nu under resultater

Lise Lotte Nr. 3 ved nordisk U-20 mesterskab, DKjuniorrekord. Så vidt undertegnede ved, er det første internationale mesterskabsmedalje til AAIGer nogensinde. Læs her, hvad Kirsten skriver

Link til resultater fra LM i Vejen på resultatsiden. Omtale kommer senere.

Den almindelige træning starter igen mandag d. 14.8

Der foreligger nu indbydelser til regionsstævne i Haderslev d. 24.8 (flere af de mere usædvanlige øvelser med, så benyt chancen) og nålestævne i Aabenraa mand. d. 28.8. Se under stævneindbydelser

DMungdom. Indbydelse er sendt til udvalgte. Hvis du ikke har fået og mener, du burde have haft, så tag kontakt til Kirsten.

God debut for Lise Lotte ved internationale mesterskaber. Prøver søndag med 4 kg hammer. læs Kirstens beretning her

Nogle idéer til selvtræning - se nærmere under træning i højre spalte - jeg havde lovet, at der ville komme noget om dette emne, men er ikke sket på grung af hjemmesideproblemerne. Nu er det på plads.

Bøvl med hjemmesiden. (20.7.) Jeg har ca den sidste uge eller mere haft problemer med hjemmesiden. (eller faktisk har de være der i længere tid, men jeg har først opdaget det der) Og har nok i kraft af mine manglende computerfærdigheder brugt for meget tid på at finde ud af, om fejlen skyldtes mig eller noget  mere overordnet. (En mere kyndig kunne nok have sparet nogle timers arbejdet). Nu har jeg imidlertid haft supportbistand (fornemt det kunne gøres midt i ferien) og fejlen er blevet rettet, så atletikkens hjemmeside skulle igen fungere. Om det er en fejl, der kan forhindres i at komme igen, er jeg dog ikke klogere på. Der kan muligvis være faldet nogle oplysninger ud under dette arbejdet, så hvis I mangler noget, så kontakt mig. 

Og så vil jeg da opfordre ledere, trænere, andre til at sende ting til mig - til hjemmesiden - hvis det er noget, der vedrører flere end en lukket gruppe. Jeg har ikke siden til at lave en hel masse opsøgende arbejdet omkring hjemmesiden.

God resterende sommer til alle

LM i Vejen d. 18-20. august fra 10 år og opefter.. Klubindbydelsen er sendt til en række udøvere. Har du ikke fået - og synes, du burde det, så kontakt din træner eller Helge. Se evt. mere på DGIs hjemmeside under andre idrætter-atletik 

 DTU (Danmarksturnering for ungdom 12-15 år) indl. runde i Randers d.17.6. Drengene videre til finalen - forventes d. 23.9 - efter flot 3. plads, men også pigerne leverede en lovende indsats (se resultater fra stævner under "resultater") 

Sommerferietræning: Almindelig træning aflyst. I stedet er der træning hver mandag kl. 17-18 for alle med skiftende trænere. Almindelig træning starter igen mandag d. 14. august. Forældre er velkomne til at tage med. Kan måske snuse til Idræsmærket. Se atletikkravene under "Idrætsmærket"

Lise Lotte viser fornem formstabilitet og dansk ungdomsrekord. Kaster 2 gange over 63 m i hammer ved regionsstævne i Esbjerg d. 17.6. Som bekendt skal Lise Lotte til ungdomsVM i Nairobi i Kenya (i gang 13.juli). Lige nu er hun nr. 20 i verden !!! og faktisk kun 6 m efter den bedste i verden (men der sker selvfølgelig ting og sager på resultatfronten lige nu).Se flot omtale af hendes præstation på DAFs hjemmeside, hvor der også er en video af hendes kast (desværre rækker mine evner som webmaster ikke til at lægge videoen direkte ind på hjemmesiden)  klik her

Nålestævne i Haderslev tirs. d. 20.juni. Resultater under faneblad "resultater"

Resultater  fra sønderjyske regionsmesterskaber - se under resultater, et fint afviklet stævne med 100 deltagere.

Tidskema regionsmesterskaber i Aabenraa onsdag d. 14.6 klik her

Der er regionsmesterskaber i Aabenraa onsdag d. 14.6. Tilmelding snart. Se invitation og vejl. tidsskema under stævneinvitationer.

Resultatlister fra regionsstævne i Gråsten og nålestævne i Aabenraa kan ses under resultater

LM for veteraner (fra 30 år) 10. juni i Nyborg. Se nærmere under stævneindbydelser

Vestdanske ungdomsmesterskaber i Skive d. 10.-11.6. Invitation er udsendt til en række udøvere. Hvis du ikke har modtaget den og mener, du skulle have haft, så kontakt Kirsten hurtigst muligt.

Invitation til regionsstævne d.22.5 og nålestævne 29.5 er under stævneindbydelser

Terminslisten (liste over stævner mm) er opdateret. Se højre spalte

Lise Lotte klarer krav til ungdomsVM Flere unge danske kastetalenter lyste i weekenden op. Mens de fleste var samlet i Tårnby og Herning, tog Lise Lotte Jepsen i forbindelse med en træningssamling i Holland turen over den tyske grænse til et stævne i Leichtlingen. Her imponerede den 16-årige Aabenraa-hammerkaster med 60.84 meter (3kg). Der er tale om en PR-forbedring på over tre meter - men nok så vigtigt: over kravet (60.00m) til sommerens U18-VM i Nairobi. Den danske U18-rekord lyder på 61.24 meter. 

Læs om skoleOL i Aabenraa i højre spalte. Se links til resultater og fotos

Officiel sommertræning begynder mandag d. 24.4. Læs under træningstider

Flot PR til Fawzie ved DMinde. Læs under stævner

Flotte resultater fra ungdom ved de vestdanske indemesterskaber i Århus d. 21-22.1. Læs under stævner,

Stævne i Flensborg d. 8.1  læs under stævner

Indbydelse til vestdanske ungdomsmesterskaber (12-19år) i Århus d. 21-22.1 er sendt til dem, vi har fundet relevante. men der kan ske smuttere. Hvis du mener, du burde have haft, så kontakt Kirsten - evt. en af de andre trænere. Tilm. sen. d. 11.1 til Kirsten.

2016 

Opgørelse af klubrekorder (fra 12 år) opnået i 2016. 2 seniorrekorder af Mathilde og Lise Lotte, samt mange ved ungdom. Se højre spalte.

Indbydelse til indestævne i Flensborg d. 8.1.17. se under stævneindbydelser

Se plan for vintertræning under Træningstider

Flot AAIG indsats ved sønderjyske børne- og ungdomsmesterskaberne i Haderslev d. 25.9. Se på resultatsiden.

AAIGs 12-13 årige nr. 2 i Vestdanmark. Læs pressemeddelelsen her

Til alle fra årgang 2004 og ældre (altså også de ”store” atletikfolk)!

 Klubtur – en slags afslutning på sommersæsonen.

Start lørdag formiddag d. 1. oktober og hjem først på eftermiddagen søndag d. 2. oktober til Skærbæk. Planen er, at den skal gå til Skærbæk idrætscenter ligesom sidste år, hvor vi havde en rigtig fin tur. Har du af en eller anden grund ikke fået indbydelsen, så klik her

Indbydelse til sønderjyske Børne- og ungdomsmesterskaber i Haderslev d. 25.9.. se under stævneindbydelser

D. 5.9. havde sommeren endelig indfundet sig til nålestævne i Aabenraa med 75 deltagere. Se resultater her

LM Nyborg d.20-21.8. Solide AAIGresultater - se nærmere på stævnesiden - og på DGIshjemmeside.

DMUngdom: alle AAIGere med i top3. Desværre i så mange deltagere, som vi er vant til - men en udvikling, vi vidste ville komme. Mie Mikkelsen 14-15 år vinder sit første danske ungdomsmesterskab: 200m i 26,76. nr. 3 på 100m i 12,90.Lise Lotte 16-17 år imponerer igen: Vinder højde med 1,63 og vægtkast med 17,36 samt nr. 2 i hammer  med 52,13 (3 kg). Mikkel Bach Garbrecht (20-22) vinder dramatisk spydkonkurrence i sidste forsøg med 20 cm længere end nr. 2 - 62,39. Fawzie Otour (20-22 år) bliver nr. 2 i kugle - er stadig for skadet til spydkast - 15 cm efter nr. 1 - Marie Aagaard, der jo er flyttet til Ålborg, fra Aabenraa. Isabell Paprotny (18-19) bliver nr. 2 på 100m hæk i 15,88 og nr. 3 i højde med 1,57.

Senior DM i Aarhus 27-28-8. Mikkel Garbrecht bliver dansk mester i spyd med 62,33. Lise Lotte Jepsen, 16 år kaster fremragende 48,50 med seniorhammer (4 kg)- nr. 5. Skuffende mesterskab for Mathilde. Se nærmere på DAFs hjemmeside.

Mandag d. 15.8 var der regionssævne i Gråsten. Se resultatlisten under resultater.

Mikkel Bach Garbrecht udtaget til Nordisk-Baltisk U-23 mesterskab. Mikkel, der fylder 20 i år har opnået det fornemme af blive udtaget til de nævnte mesterskaber for unge op til 23 år. Det er selvfølgelig i spydkast, og mesterskaberne finder sted i Finland d. 20.-21. 8. 

Veteran-venskabsmatchen i Aabenraa søndag d. 7. august mellem Vestdanmark og Nordtyskland fik en fin afvikling og med dansk sejr. Se resultater under "resultater".

Indbydelse regionsstævne mand. d. 15.8 i Gråsten klik her

Vestmesterskaber for ungdom i Skive - se under resultater - meget flot af AAIG

resultatliste nålestævne i Haderslev d. 21.6 - se under resultater

resultatliste fra regionsmesterskaber i aabenraa d. 7. 6. - se under resultater

Almindelig træning er annuleret i skolernes sommerferie. I stedet tilbydes træning hver mandag kl. 17-18 med skiftende trænere. Læs evt. nærmere her - også lidt aktuel information. Almindelig træning starter igen fra mandag d. 8. august

Officiel indbydelse til LM i atletik - selve klubindbydelsen er sendt til dem, det menes relevant for - se under stævneindbydelser

resultatliste fra regionsstævne i haderslev d. 26.5 - se under resultater

Indbydelse til DGI veteranmesterskaber i altletik Silkeborg d. 11.6 - også længere baneløb på programmet - tilmelding snart klik her

Vestdanske ungdomsmesterskaber i Skive d. 18 og 19.6. Der er udsendt indbydelser til nogle af vores udøvere (ud fra resultatniveau mm). Hvis du ikke har fået - og mener, du burde have haft, så kontakt din træner.

Regionsmesterskaber i Aabenraa tirsd. d. 7.6. Vejledende tidsskema klik her officiel indbydelse klik her AAIG indbydelse klik her

AAIGs kvinder sikrede sig deltagelse i finalen i DT. Se under stævner.

SkoleOL blev onsdag d. 18.5. afviklet i flot vejr på Aabenraa Stadion. Der var god stemning blandt de mange elever, masser af aktivitet, både dem i stævneprogrammet og en masse aktivitetstilbud. Veloplagte dommere osv. Eneste umiddelbare minus var, at stafetterne kom til at tage 40 minutter mere end de beregnede 50 minutter - uheldigt, da det jo så forsinkede stævnet med samme 40 minutter. De virkede, som om folk tog det med godt humør, men som ansvarlig for stævnet ærgrer det mig enormt. Der var nogle specielle forhold omkring stafetten, og jeg er da ret spændt på, hvordan man har håndteret stafetten andre steder - eller om vi er blevet hårdere ramt, fordi vi var så mange det deltagere/stramt tidsskema, der ellers var blevet fulgt. 

Det skal dog ikke tage glæden fra et godt stævne, hvilket man bl.a. kan få en fornemmelse af ved at se Kaj Verner Sørensens flotte billedserie fra stævnet. (Kaj Verner fik en slags comeback som atletikfotograf, idet han i tilbage sidst i 60érne fungere som sådan).

Se billederne her Klik her

Se også de mange resultater fra stævnet her: http://skoleol.tv2.dk/lokale-staevner/aabenraa/

regionsstævne Haderslev torsd. d. 26.maj - se indbydelse under stævneinvitationer

Onsdag d. 18. maj kl. 8.45-15.00 afvikles en indledende runde af skoleOL på Aabenraa stadion. Med 650 skoleelever som deltagere er det måske det største atletikstævne nogensinde på Stadion. Skulle nogen have tid/lyst til at give en hånd med ved dette store arrangement, så send Helge Laursen en mail:  laursenstub@mail.dk

Over 80 til nålestævne i Aabenraa d. 2.5. Se om stævnet under resultater og stævner. Lise Lotte 1,65m.

Terminsliste. Se under stævner og stævneindbydelser

Træningstider på Aabenraa stadion

Start mandag den 4. april
Se de officielle træningstider her

 4x guld +7 yderligere medaljer ved DMungdom inde i Skive. se under stævner

DMinde senior 3 medaljer og igen topresultatet af Mathilde. Samtidig lovende ungdom ved LM i Århus. Se under stævner

Vestdanske inde mesterskaber i Århus d. 30-31.1. Se under stævner

Indbydelse til LM d. 27.2. Tilmelding senest torsdag d. 11.2. Se under stævneindbydelser

Mathilde forbedrer sig yderligere. 15 årige Mie M også godt på vej. se under stævner

Danmarks hurtigste i vinter. se under stævner

Tilmelding til nytårstaffel torsdag d. 14.1. kl. 19.30 på Stadion: Gå ind på fælles info

AAIGs 12-13 årige drenge til tops i Jylland. Se under stævner

 Børnemesterskaber i haderslev d. 19.9. Se på resultatsiden

Nålestævne Aabenraa 160915, mange flotte resultater. Se på resultatsiden

LM i Ålborg. Se under stævner

4 AAIGere på U-20 landshold og NM klik her

DGI Sønderjylland børne og ungdomsmesterskaber i Haderslev lørd. d. 19.9. Se indbydelse under stævneindbydelser

Nålestævne Aabenraa onsdag d. 16.9 se indbydelse under stævneindbydelser

Fornem resultathøst ved DMU - se Kirstens referat under stævner

Atletiprøver til idrætsmærket begynder nu. (se nærmere under idrætsmærket

Flot DM for AAIG. Fawzie sensationelt dansk mester.

Ved weekendens (8-9.8) danske seniormesterskaber i Aarhus forsvarede Mathilde U Kramer med bravour sit mesterskab på 100m i 12,04 og blev nr. 2 på 100 m hæk i PR 14,00, en tid, der nærmer sig Anne Møllers flotte tider. Den 18 årige Mikkel Bach Garbrecht fik sin første seniormedalje og blev en flot nr. 2 i spyd med 61,45. Marie Aagaard blev nr. 3 i kugle med 13,08. Og så……. Vi vidste, at Fawzie Otour havde potentialet, men uheld og skader har holdt hende væk fra det ædle metal, men efter et forsigtigt forår skete det. Den 18 årige AAIGer blev dansk senior mester i spyd med PR 44,83. (dette var, hvad webmaster lige har fanget)

Resultater nålestævne aabenraa d. 17.6. - se resultatsiden

Regionsmesterskab med flotte resultater - se resultatsiden

Tidsskema regionsmesterskab torsdag d. 11.6. i Aabenraa klik her

Sensationstid af Mathilde ved stort sprintstævne i Skara, Sverige d. 6.6.. Hun blev nr. 2ér i en100m finale, hvor alle løb under 12 sek. Hendes tid 11,64 (vinderen 11,56). Desværre - desværre var der for meget vind 4,3. Man har lavet udregninger på, hvor meget vinden betyder, og hvis Mathildes omregnes til lovlig vind, vil det ca. svare til 11,76 - hvilket ville være dansk rekord for u-23 og samtidig have givet udtagelse til U-23 europamesterskaberne. Desværre er sådanne omregninger ikke formelt gældende. Kom igen Mathilde - uden så megen vind i ryggen.

2xDM +bronze +dansk u.rekord ved Kastemangekamp - se under stævner

Træningssamling i Aabenraa d. 3-5.juli for masters (veteraner fra vistnok 30 år - også for AAIGere - se under stævneindbydelser, selv om det ikke direkte er et stævne

Kommune/egnholdkamp d.2.6. - gennem ført til tiden trods heftigt regnvejr - se under resultater

Stof til Klubblad (alle har altså lov til at skrive i klubbladet - ikke kun udvalgsmedlemmer)

Der er deadline (afleveringsfrist) mandag d. 22.6 på næste nummer af Aaig's klubblad. Stof til petra.vig@post.tele.dk 

Mathilde og Sophie vinder i Hamborg - se under stævner

16-19 års piger videre i DT for ungdom - se under stævner

Indbydelse til et af de vigtige stævner for de fleste. Regionsmesterskaber i Aabenraa d. 11.6. -se under indbydelser

Sådan hjælper jeg min klub økonomisk... (se højre spalte)

AAIG klarede kvalifikation til Finalen i elitedivision (se under stævner/resultater)

Indbydelse til nålestævne i Haderslev (interesserede må klare det selv) - se under indbydelser

Indbydelse til LM for veteraner i Silkeborg d. 13. juni - se under stævneindbydelser

Resultatlister er kommet for regionsstævnet i Haderslev d. 6.5. og nålestævnet i Aabenraa d. 11.5. - se under resultater.

Vi starter op med motionsidrætsmærketræning onsdag d. 20. maj kl. 18.15 - for voksne i alle aldre - se under Idrætsmærket.

 se  sommertræningstider under træningstider. 

Resultater fra vestdanske ungdomsmesterskaber, Danske mesterskaber, LM, DMU ungdom (indendørs):

Se under stævner

Husk generalforsamling på torsdag d. 26.3. se under Fælles 

 

 

 

Den nye bestyrelse + aktivitetsudvalget (den daglige ledelse af atletikken) kan ses under udvalg

Klubnavn:

Fra afdelingsbestyrelsen:

Klubnavn ved deltagelse i løb og stævner 

Når du som AaIG’er tilmelder dig til løb og stævner, bruger vi AaIG Aabenraa som betegnelse for vores klubnavn.

 Ligeledes forventes det, at du som udgangspunkt deltager i vores grønne klubtrøje.