Idrætsmærket i AAIG – for alle

Både motionsløbere, triathleter, atletikfolk.
Det er gratis for medlemmer af AAIG ATM at deltage.
Der er i år lavet en ordning, så ikke-medlemmer (familie, bekendte osv) kan tage mærket for 100 kr.

Idrætsmærket kan tages på 2 måder – løbemærket, men pga coronaen er der næsten ingen løb, der kan bruges til mærket. Det samme var tilfældet sidste år, hvor ingen tog løbemærket.

Den anden måde er det oprindelige (traditionelle) idrætsmærke, der består af en atletikdel (kravene er sådan, at man ikke behøver at være atletikudøver for at klare disse), en udholdenhedsdel (gang, løb eller cykling) og en formprøve (almindelige træningsøvelser f.eks. maverulninger). Mange, der normalt tager løbemærket, tog sidste år det traditionelle mærke, og havde det ganske hyggeligt med det.

Vi arbejder på først at tage atletikdelen, og det er muligt at træne og aflægge prøve i de forskellige atletikøvelser på følgende tidspunkter:
I august er det mandagekl. 16.30- ca 17.30.
I september er det både mandag og torsdag kl. 16.30-ca 17.30
så bl.a. motionsløbere kan deltage før deres løbetræning.

Dette varetages på skift af Kim Meyer, Anders Jørgensen, Karsten Nisse, Bodil Nielsen og Helge Laursen. Der vil normalt være 2 instruktører til stede.

Når atletikprøverne er i hus, kigger vi på tidspunkter for formprøven og udholdenhedsdelen.
De unge atletikfolk tager umiddelbart mærket i forbindelse med atletiktræningen/stævner.

Får man lyst til lidt mere, kan man deltage i de sønderjyske mesterskaber i atletik søndag d.19. september i Aabenraa. Det lyder af meget – mesterskaber – men konkurrencen er ikke stor i veteranklasserne. Man kan se stævneindbydelsen på atletikkens del af hjemmesiden.

 

På Idrætsmærke-folkets vegne.

Helge Laursen 29 26 36 79 laursenstub@outlook.com