Atletik klub- og træningstur

Skærbæk d. 6.-7. oktober.
Omkring 30 fra 11 år og opefter deltog i turen, der foregik efter samme populære mønster som de sidste 2-3 år.
Turen skildres her i en række billeder, taget af Lars Bo Hansen

Der trænes på stranden på Rømø. Det er vores ”gamle” medlem Fawzie, der er med som gæstetræner.Endelig – fristes man til at sige – lykkedes det – efter 2 års fravær pga dårligt vejr at gennemføre den populære og specielle AAIG klitstafet.

For vejret var nemlig med os, så det var frokost i det grønne (eller gule).
Og her ses, hvordan klarer man sådan at flytte en hel masse udstyr over på stranden på Rømø.
Efter indkvartering i hytterne i Skærbæk Fritidscenter og yderligere  sports-aktiviteter – bl.a. tovtrækning, som jo kan være yderst udmattende og ”5-bold”  - og tur i svømmehal, stod den på fællesspisning i centerbygningen

og efter middag - blev det tid til bowling
men de unge mennesker slap ikke helt for lidt klubsnak, der foregik i det lejede fælleshus, inden de kunne gå tilbage til lidt aftenhygge i hytterne.

Næste formiddag stod den – efter morgenmad, madpakkesmøring og rengøring af hytterne – igen på sport. En af disciplinerne var kryds og bolle stafet – for nogle yderst irriterende – når man selv står forpustet og ikke kan se det, som alle de andre i rækken kan se. Hockey var en anden disciplin. Resultaterne af holdkonkurrencerne har jeg liggende, men er ikke væsentlig – bare der er god aktivitet og stemning.

Billede1

Billede2

Billede3

Billede6

Billede7

 Billede8

Billede9

Billede10

Billede11