Klubbladet

Som I måske (forhåbentlig) har bemærket, kom der pga. Coronapandemien ikke noget klubblad i april, og der kommer heller ikke et nummer i juni. Men vi planlægger at vende stærkt tilbage i september. Og der har vi brug for jeres indlæg.

Nu tænker I måske: ”Jamen, der har jo ikke været træning, løb, stævner mm. i næsten 3 måneder, så hvad skal vi skrive om?” Men der har været masser af aktivitet. Det har vi jo kunnet se på Facebook. Vi vil gerne høre om, hvordan I har holdt træningen ved lige. Hvordan har ”hjemmetræningen” fungeret? Hvilke virtuelle løb har I deltaget i? Hvordan træner man svømning, når man ikke må komme i svømmehallen? Har I fundet alternative aktiviteter? Kun fantasien sætter grænser, og vi modtager med kyshånd alle indlæg.

Har I brug for hjælp til opsætning, billedindsætning, stavekontrol eller andet, skriver I det bare. Så skal vi nok hjælpe.
Deadline på septembernummeret er søndag den 13. september 2020, men I er velkomne til at sende indlæg allerede nu til petra.vig@post.tele.dk

Med venlig hilsen
Klubbladsredaktionen ved Torben, Bodil og Petra

 

 

Mail send ud til alle
Vigtigt Vigtigt
Hej Alle

Fra AAIG ATMs side bakker vi op om og følger de krav og anbefalinger som kommer fra myndighederne, i bestræbelserne på at dæmpe for udbredelsen af Coronavirus.

Vi har derfor besluttet at indstille al aktivitet i klubben fra dags dato, foreløbig for de næste 14 dage.

Det betyder konkret at al træning er indstillet, samt at generalforsamlingen og afdelingsmødet i AAIG på tirsdag er aflyst.

Hvornår klubben genoptager sine aktiviteter, vi blive rundsendt.

PBV

Formand for AAIG ATM

Kenny Bach Andersen

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyhed til alle i ATM

AAIG er i samarbejde med Rødekro og Løjt løbe med til at arrangere et løb i forbindelse med Stafet 2020 -  Genforeningen.

Du og din familie kan være med, når vi sammen med DGI Sønderjylland markerer 100-året for Genforeningen i løbe- og gåsko uden tidtagning.
I 9 forskellige byer i Syd- og Sønderjylland kan du opleve en sand folkefest med bevægelse, historiske fortællinger og masser af underholdning for alle aldre, når Stafet 2020 afholdes fra d. 2. - 30. maj 2020.

Find program og et event tæt på dig lige her: www.dgi.dk/stafet2020
Du får også en mulighed for at deltage i Rømø halvmarathon over dæmningen den. 19. maj 2020.
Se alle oplysninger om løbet på dette link: https://www.sportstiming.dk/event/7169

Med venlig hilsen
Bo junker


Foredrag onsdag den 26. februar kl 19.00 i Arena Aabenraa med Christian Sørensen, som på sine mange Afrikaophold altid  har haft løbeskoene med 
 
Foredraget er for alle AAIG medlemmer
 

                                               Tilmelding                                             Tilmeldte