AAIG – ATM -atletik

Hej alle!

Først et godt nytår til alle.

De fleste af jer har allerede fået denne besked via Kennys fælles besked, men vi ved af erfaring, at det kan kikse med mailudsendelserne, så I får den også her.

 

Starten på den indendørs træning på Kongehøjskolen (mandag 18.30-20 fra årg. 2008 og onsdag 18.15-19.45 fra årg. 2011) bliver d. 18.1, hvis altså ikke corona-restriktionerne bliver yderligt forlænget.

 

Vh

Helge Laursen, AAIG atletik

 

Hej alle i AAIG ATM- atletik!

Først en tak til alle jer, som har været med i en meget forvirrende sæson. En særlig tak til jer, som har lavet hjælperopgaver/hjulpet til ved store som små opgaver, i klubben.

Vi er selvfølgelig også glade for de rosende ord, der er faldet af til os, selv om der selvfølgelig også har været kiksere fra vores side.

 

Fra på mandag d. 26.10 starter vi med indendørs atletiktræning, hvis ikke der pludselig kommer nye coronarestriktioner.

Indendørstræning finder sted på Kongehøjskolen i Hallen i den afdeling, der ligger øst for Vestvejen, indkørsel fra Dr. Margrethesvej.

Mandag fra kl. 18.30 – ca. 20 med start mandag d. 26.10 er der specialtræning indendørs for særligt interesserede fra årgang 2008 og opefter. Det vil sige, at man her i en vis grad træner i ens favoritøvelser, og at man i en vis grad kan holde sig selv i gang.

Onsdag kl. 18.15-19.45 med start onsdag d. 28.10 er der indendørstræning for alle fra årgang 2011 og opefter. Det er grundlæggende træning i atletikkens øvelser. En stor del af træningen foregår i aldersbestemte grupper.

Der dukker nok senere yderligere tilbud op for forskellige målgrupper. Bl.a. derfor skal opfordres til at kigge på hjemmesiden en gang i mellem.

 

Et par ord om sommersæsonen:

Som i så mange andre sportsgrene var der ikke meget, der blev som oprindeligt planlagt. F.eks blev stort set alt om medlemsrekruttering droppet, og det betød bl.a., at i nogle grupper var det meget tyndt, hvilket også betød, at nogle stoppede pga manglen på det sociale.  Vi satser på at gøre mere omkring det med rekruttering af nye medlemmer til udesæsonen 2021, så der bliver fyldt mere op i de forskellige grupper.

Vi prøver igen – (forhåbentlig uden corona til den tid)

Vi havde også planlagt flere initiativer for at få flere til at påtage sig småopgaver i klubben – forældre/andre – og gøre klubben mere attraktiv. Disse ting vil vi forsøge at tage op næste år, hvor tingene forhåbentlig bliver mere normale. Mere om dette hen over vinteren/foråret.

Vi vil lige nævne, at vi vil afvikle et begyndertrænerkursus i marts måned, hvor man gerne må melde ind, hvis man på nogen måde har interesse for at yde en lille indsats på det område.

Et atletikdommerkursus i november i Vejle er på trapperne, som vi også gerne ser deltagere til.

 

Også hvis man på anden vis allerede nu ved, at man godt vil yde en lille indsats i klubben, hører vi meget gerne fra jer. Også hvis I har forslag til os, der måske kan gøre tingene bedre i klubben. Vi ved, der er flere, der går rundt med gode idéer. Så kontakt endelig en af os fra atletikudvalget.

 

Sportslig hilsen

Atletikudvalget (Kenny, Kirsten, Allan, Lars Bo, Ruben, Tove, Helge)

5A9a0565
 

Resultater!

Resultater fra Sønderjyske Mesterskaber
tjek dem ud her

Resultater fra Nålestævnet i Haderslev
tjek dem ud her

Flot medaljehøst ved danske og vestdanske ungdomsmesterskaber

Ved slutningen af en underlig sæson har flere af AabenraaIGs atletikfolk opnået flotte resultater ved de afsluttende mesterskaber. Mesterskaberne var delt op på forskellige steder pga coronarestriktionerne.

Ved de danske ungdomsmesterskaber for 16-17 år i Ålborg gjorde AAIGs kastere det fantastisk godt. Mads K Nielsen blev dobbelt dansk ungdomsmester i kuglestød med 14,85 og diskoskast med 43,18. Lucas Søvang blev dansk ungdomsmester i hammerkast med 58,53, og Lucas var såmænd Mads` største konkurrent i diskos, idet han opnåede 2. pladsen med 42,88, altså kun 30 cm efter.

Ved de danske ungdomsmesterskaber for 14-15 år i Hvidovre viste Bastian Stentoft, at han også kan begå sig i det fornemme selskab, idet han opnåede 3. pladsen i spydkast med 45,43, kun 3 meter fra 1. pladsen.

Også ved de vestdanske mesterskaber for 12 og 13 år i Randers udmærkede AAIGere sig. De 12 årige Lucie Hempel og Christian H. Cousin havde en flot mesterskabsdebut. Lucie vandt spydkast med 20,96 og blev nr. 3 i højde med 1,34. Christian gjorde det flot med 4 x sølv på 80m i 11,64, 200m i 30,40 og 6oom i 2.04,71 og endelig i længde med 4,24 m - 2 cm kortere end vinderen.

 Trænings info.

I forbindelse med den fornyede opstart af atletik træningen indendørs mandag d 2. nov. og onsdag den 4. nov.
bliver det således at vi gerne vil have at I kommer så tæt på træningstidspunktet som mulig.

Det betyder kl. 18:30 om mandagen og kl. 18:15 om onsdagen. Dette for at give så lidt trafik i hallen som muligt og
give dem der træner før os, mulighed for at komme ud af hallen inden vores træning.

Forældre bedes blive udenfor hallen ved aflevering og afhentning. Skulle det være nødvendigt at veksle et ord med os, så skal man have mundbind på, når man går ind på skolen.
På grund af Corona restriktioner er det ikke muligt at benytte omklædningsrummene i Hallen.

Vi glæder os til at se jer til en forhåbentlig god inde sæson. (Vi beklager, at ikke alle fik besked om aflysningen/udsættelsen af indetræningen i denne uge. Vi forstår ikke, hvad der gik galt, idet Kenny havde benyttet samme mailliste, som Helge nogle dage forinden).

Sportslig hilsen

Atletikudvalget (Kenny, Kirsten, Allan, Lars Bo, Ruben, Tove, Helge)


Lidt omkring vintertræningen
tjek ud her

 

 

5A9a0743