AAIG – ATM -atletik

Vintertræning 2019-20

Indendørstræning finder sted på Kongehøjskolen i Hallen i den afdeling, der ligger øst for Vestvejen, indkørsel fra Dr. Margrethesvej. (Adresse: Dronning Margrethesvej 60)
Mandag fra kl. 18.30 – ca. 20 med start mandag d. 28.10 er der specialtræning for særligt interesserede fra årgang ca 2007 og opefter. Det vil sige, at man her især træner i ens favoritøvelser.

Onsdag kl. 18.15-19.30 med start onsdag d. 30.10 er der indendørstræning for fra årgang ca. 2010 og opefter på. Det er grundlæggende træning i atletikkens øvelser. En stor del af træningen foregår i aldersbestemte grupper.

(Interesserede fra  ca. 2007 kan forlænge tiden med individuel/specialtræning indtil kl. 20.)

Udetræning

Torsdag (fra d. 31.10) kl. 17 fra årgang ca. 2006 og opefter er der intervaltræning mm fra Stadion afpasset efter, om det er til sprint mm eller længere løb

Med mellemrum vil der især være tilbud om sprint/kastetræning ved Isabel og Fawzie for de større (især lørdag). Besked herom på messengergruppe (kontakt Kirsten om dette).

Desuden har Lars Bo også tilbud om løbetræning flere af ugens dage (kontakt Lars Bo om dette).

I øvrigt opfordres til at kigge på hjemmesiden en gang i mellem: http://www.aaig.dk/atletik.aspx

Her kan være forskelligt af interesse, ligesom de fleste ting om stævner osv, som vi sender ud, også er at finde her. Der er f.eks. også idéer til selvtræning.

 

 

Siden sidst.

Så er der resultater fra Sønderjyske børnemesterskaber.
se med under "resultater" 

Her er billeder, som frit må bruges, og hvis vi må bede jer om at @AAIGATLETIK så vi har mulighed for at dele jeres opslag igennem vores Instagram og Facebook side, det er nemlig det der giver nye medlemmer ;-).

Lars Bo´s billeder kan du se her.
Kent Vendelbo Madsens billeder
kan du se her.

 

 Aaig Atletik 5888Aaig Atletik 5680

Aaig Atletik 5819Aaig Atletik 5779

Skole OL

Ved årets skoleOL finale i Aarhus i juni måned lykkedes det for det ene af de af de 2 vinderhold fra Aabenraa, nemlig 5.a fra Høje Kolstrup Skole at nå næsten helt til tops. Det blev nr. 2 meget tæt på vinderholdet. I den dygtige klasse er der også 3 af vores medlemmer, nemlig Emilie, Julie og Valdemar. Klassens nærmere resultater kan ses på www.skoleol.dk .

I 2020 er skoleOL i atletik i Aabenraa for 5. og 7. årgang planlagt til onsdag d. 29. april.

 Img 0404