AAIG – ATM -atletik

Sommersæsonen 2019 slutter snart.

Sidste gang træning for holdet op til -9 år er mandag d. 30. sept. hvor vi holder lidt afslutning. Der er ingen vintertræning for dette hold. (men årgang 2010 kan deltage om onsdagen indendørs)
Holdet 10-13 år holder ligeledes lidt afslutning mandag d. 30. sept., men de er stadig velkommen til træning onsdag d. 2. oktober, der er sidste gang.
Sidste gang for holdet fra 14 år- er onsdag d. 2. okt. Det vil bare være almindelig træning, (der er jo klubtur i weekenden) hvor vi bl.a kigger på prøver til idrætsmærket + så småt tager hul på vintertræningen.

Mange dyrker anden sport i stedet for eller ved siden af atletik om vinteren, og det er også rigtig fint. Men vi har også tilbud om indetræning:
Indendørstræning finder sted på Kongehøjskolen i Hallen i den afdeling, der ligger øst for Vestvejen, indkørsel fra Dr. Margrethesvej.

Onsdag kl. 18.15-19.30 startende onsdag d. 30.10 er der indendørstræning for årgang 2010 og opefter på. (Interesserede fra 2007 kan forlænge med individuel træning til kl. 20.)
Mandag fra kl. 18.30 – ca. 20 med start mandag d. 28.10 er der specialtræning for særligt interesserede fra årgang 2007 og opefter.

Der dukker senere yderligere tilbud op for forskellige målgrupper.
Bl.a. derfor skal opfordres til at kigge på hjemmesiden en gang i mellem: http://www.aaig.dk/atletik.aspx
Her kan være forskelligt af interesse, ligesom de fleste ting om stævner osv, som vi sender ud, også er at finde her. Der er f.eks. også idéer til selvtræning.

En god aktivitet for alle – også børn og forældre  - er vintercross. Der står nærmere på hjemmesiden under ”fælles info AAIG ATM”, men der er også sendt besked pr. mail ud til medlemmerne. (I denne mail er der også noget om rabatordning for AAIG medlemmer) – har man ikke fået denne mail, så snak med en af trænerne.

 Ps. Op til 15 år. Husk tilmelding senest søn. d. 22.9.til stævnet i Haderslev lør. d. 28.9 -

På trænernes vegne

Helge 29 26 26 79  mail: laursenstub@mail.dk

 

Siden sidst.

Så er der resultater fra Sønderjyske børnemesterskaber.
se med under "resultater" 

Her er billeder, som frit må bruges, og hvis vi må bede jer om at @AAIGATLETIK så vi har mulighed for at dele jeres opslag igennem vores Instagram og Facebook side, det er nemlig det der giver nye medlemmer ;-).

Lars Bo´s billeder kan du se her.
Kent Vendelbo Madsens billeder
kan du se her.

 

 Aaig Atletik 5888Aaig Atletik 5680

Aaig Atletik 5819Aaig Atletik 5779

Skole OL

Ved årets skoleOL finale i Aarhus i juni måned lykkedes det for det ene af de af de 2 vinderhold fra Aabenraa, nemlig 5.a fra Høje Kolstrup Skole at nå næsten helt til tops. Det blev nr. 2 meget tæt på vinderholdet. I den dygtige klasse er der også 3 af vores medlemmer, nemlig Emilie, Julie og Valdemar. Klassens nærmere resultater kan ses på www.skoleol.dk .

I 2020 er skoleOL i atletik i Aabenraa for 5. og 7. årgang planlagt til onsdag d. 29. april.

 Img 0404